Πέμπτη, Ιουλίου 18, 2013

o Σόι-μπλε και το Σόι της Βο(υ)λής

Η πετυχημένη γελοιογραφία Ανδρέα Πετρουλάκη-εφημ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, που κάνει το γύρο του διαδικτύου , δεν καταδείχνει αυτονόητα, μόνο  το τραγελαφικό του πράγματος, το "διορισμό", τη "μοναρχική" διαδοχή στην πολιτική των γνωστών επαγγελματιών του χώρου.. 

Δείχνει, πως ένα μισητό στους σημερινούς Έλληνες πρόσωπο, ένα πρόσωπο που θα ήθελαν να χαρακτηρίσουν "non grata" όλοι  συλλήβδην, ένα πρόσωπο που δεν θα δεχόμαστε την εμφάνισή του, δίκην επιθεώρησης,στη χώρα, ένα πρόσωπο που προσβάλλει την αξιοπρέπεια εθνική-πατριωτική-ανθρώπινη του Έλληνα, οι μόνοι που το υποδέχονται με λουλούδια, αγκαλιές και χαμόγελα, να είναι οι πολιτικοί αυτής της χώρας!!  Ποιοί; αυτοί που ορίσαμε να μας αντιπροσωπεύουν και να εκφράζουν τα περι "Πάτρης". 

Βέβαια, εδώ δεν διάβασαν νόμοσχέδια και Μνημόνια θα διάβαζαν Ιλιάδα; Άσε που η σύγχιση περι Πάτρης και..πάρτης θα δημιουργούσε έτι περαιτέρω προβλήματα..

 Αγνοώ τι μετέφερε και τι εντολές"έδωσε" ο υπουργός του Βερολίνου, στους χρέους υποτελείς του. Αγνοώ αν κάποιος, απ τους θώκω αρμόδιους και επιτετραμένους απ τον ελληνικό Λαό, διαπραγματεύθηκε τα Κατοχικά Δάνεια..Νομίζω ότι η αδιαλλαξία και η αυστηρότητά τους είναι για εσωτερική κατανάλωση, όπως με όλους τους θρασύδειλους.. 
Χαιρετίζω όμως τις πρώτες "φωνές" Της Real news εφημερίδας με το πρωτοσέλιδό της και του σκηνοθέτη Κολλάτου, για το εύρημα της επικόλλησης σε κάθε κλειστό μαγαζί του Κέντρου της γνωστής του αφίσσας

Ακόμα τούτο το καλοκαίρι ραγιάδες-ραγιάδες; Έρχεται βαρύ το Φθινόπωρο φέτος.. To λέει κι ο Spiegel στο Βορρά.. 

Υστερον:Επειδή κύκλο κάνει ο χρόνος, δείτε και την απολαυστική γελοιογραφία Μποστ, σε προηγούμενη επίσκεψη ισχυρού Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Έρχαρτ!  

-Επίσης επιτυχημένο είναι το εξώφυλλο της Αυγής οι Μελλοθάνατοι σε χαιρετούν  
-Yστερώτερη καταχώρηση, ο βίος και πολιτεία του Σόϊμπλε από τότε πού ηταν μισητός όρθιος απο το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Ετικέτες ,

2 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Άλλη μια φορά εκφράζετε το λαϊκό "περί δικαίου" αίσθημα.
Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι απ τους 300 μας κάνουν περιστασιακά περήφανους. Οι πλειοψηφία μας κάνει και ντρεπόμαστε για την ψήφο μας, μας κάνουν να τους σιχαθούμε.
Όμως η ίδια φθορά παρατηρήθηκε το 65-67 όταν καταλύθηκε το Δημοκρατικό πολίτευμα χάριν ξενοκίνητης χούντας.Αρα το μη χείρον βέλτιστον, αν θεωρεί κανείς ότι έχουμε Δημοκρατικό Πολίτευμα σήμερα.-

12:43 μ.μ., Ιουλίου 19, 2013  
Blogger Katerina ante portas said...

Σας ευχαριστώ ανώνυμε.

Επί "ξενοκίνητης χούντας" η φιλελληνική στάση του Ινστιτούτου Γκαίτε, έκανε τον Ελληνα να στραφεί ξανά στη γερμανική κουλτούρα και "μισητή" λόγω κατοχής γερμανική γλώσσα.

Τώρα αντίστροφα. Μάλιστα λέγεται ότι οι θυμοί του Σόϊ-μπλε αφορούν την προσέγγιση αμερικής ελλάδας!

Όσο για τα αρρωστημένα μυαλά της πολιτικής, ξεχνούν την ανθρώπινη περατότητα και το 'σφαίρα είναι και γυρίζει"...

3:34 μ.μ., Ιουλίου 24, 2013  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

noimage

Powered by Blogger


clock-desktop.com
  • Easy-Hit-Counters
  • Free Web Countersfrom18.11.05
  • Click for Athens, Greece Forecast Creative Commons License
    Αυτό έργοαναφορά www.katerinaanteportas.blogspot.com χορηγείται με άδεια 3.0 Unported.