Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2009

Όλα τα γουρούνια ίδια φάτσα:H1N1swine flu

Αυτή είναι η εικόνα μικροσκοπίου για τον περίφημο ιό των χοίρων, που κατασκευάστηκε in vitro και προωθείται εις εμβόλιο σχετικό, ώστε να διαδοθεί ως αναγκαίο και για την ασθένεια να έχουμε νέα αντισώματα και ασφαλώς και πανθομολουγουμένως, αν χρειαστεί, νέα φάρμακα!
Η φύση καθώς βλέπετε, στο χάος ορίζει τάξη. Το ίδιο και οι..Πανδημίες, ή 'pandemic', όπως τον ραφινάρει τον ελληνικό όρο, η παγκόσμια κοινότητα!
Κινητοποιείται ολόκληρος μηχανισμός ενημέρωσης από τα μέσα διεθνώς π.χ σταBαλκάνια ή εντός. ..Μάθαμε επιτέλους από τα πρόθυμα ΜΜΕ., πόσους νεκρούς έχουμε από τις εντατικές,κάθε εβδομάδα, στους οποίους βέβαια,χρεώνεται επιμόλυνση ..χοίρου! Το ελληνικό δαιμόνιο! Το ίδιο που κλείνει σχολεία και τάξεις από τους ήσσονος προσπαθείας, μικρούς και μεγάλους Νεοέλληνες...
Μα γιατί είμαι πεπεισμένη ότι δεν συντρέχει λόγος πανδημίας; Μα απλά, πολύ απλά! Δείτε την κατάσταση στα δημόσια Νοσοκομεία..Σας κάνουν να νοιώθετε ότι κάτι έκτακτο, κάτι αλλοιώτικο απο πλευράς μέτρων ασφαλείας, συμβαίνει;Το αντίθετο μάλιστα!΄Ετσι, περιστατικά πχ σκωληκοειδίτιδας δίπλα - δίπλα με εκείνα πιθανής γρίππης!! Συνεπώς, ησυχάστε συν-΄Ελληνες!
Τα πρωτοσέλιδα ξένων εφημερίδων περί άλλα τυρβάζουν! Άστε που η Γερμανία πουλά2 εκατομμύρια εμβόλια, που έμειναν στα αζήτητα!

Ασφυκτιούμε λοιπόν.. Ηλίθιοι ή εξωνημένοι ΄Ελληνες αποκοιμίζουν και ηλιθιοποιούν τους υπόλοιπους.. Αντί υπεύθυνα ιατρικοί σύλλογοι, που τα μέλη τους έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, να πάρουν θέση, απλά και ξεκάθαρα, αφήνουμε σε άλλους δόκτορες να ενημερώνουν τον κόσμο. Είναι το chain mail του επώνυμου Δρ.των τεχνών και που το έχουμε λάβει όλοι μας. Μπορεί τα στοιχεία που παραθέτει να τα δεχτεί κανείς ως ακριβέστατα, άλλωστε φόβοι ζώνουν όλους μας για το είδος της παγκόσμιας διακυβέρνησης που εξυφαίνεται. Μπορεί και να είναι όμως, παραμύθι...
Περισσότερο όμως για την κατάντια μας ως Ελλήνων και παρά την παρηγορία είδησης όπως αυτή που διάβασα στο Χαμομηλάκι για τον Έλληνα, Αθανάσιο Οικονόμου, στη Νasa, θα πούμε στο επόμενο.

Προς το παρόν ας κινητοποιηθούμε με ευαισθησία για την περίπτωση του 5χρονου Περικλή που μας συγκίνησε όλους.

YΓ. στον τίτλο, λογοπαίζω με τη γρίππη των χοίρων και τη γνωστή παροιμία, γιατί όλοι οι ιοί ...κλπ κλπ μοιάζουν φαίνεται..
@ Παρακολουθούμε τη διεθνή κοινότητα στοtwitter επίσης!
@Ακούμε..(άλλο τι.. διαβάζουμε).. Ghost Riders In The Sky -με τον Vaughn Monroe:


@ή αν προτιμούμε κάτι πιο σύγχρονο το Cry-cry της Oceana
@ "Ηπιας μορφής, που δεν περίμεναν", λένε οι επιστήμονες για τη γρίππη..πηγή: _Los AngelesTimes
@ Aλλεργικές αντιδράσεις στο εμβόλιο λένε στον Καναδά
@ 1000 αναφορές παρενεργειών στην Ελλάδα!
Υστερον: Αν μιλούμε για κινητοποιήσεις, αυτό εδώ και αν είναι! Για τον νεαρό Σόλωνα, 15 ετών,που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε αβοήθητος στην άσφαλτο.. Μπράβο στα παιδιά του group, μπράβο στα blog (πχ.ΚΑΦΕΛΛΟΙ) που βοήθησαν!

Ετικέτες ,

12 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

χαχα!Κυρία Κατερίνα μας, νόμισα ότι μοστράρατε τηγανίτες! Ειλικρινά!
Α ώστε τέτοια φάτσα έχει ο φοβερός και τρομερός, τρομαρα μας και τρομάρα τους!

4:07 μ.μ., Δεκεμβρίου 08, 2009  
Blogger Katerina ante portas said...

Moυ αρέσει αυτό το "κυρία..μας"! Απόσταση-λόγω ανωνυμίας φαντάζομαι-οικειότητα, που επιτυγχάνεται με την επικοινωνία!
(έ όχι και..τηγανίτες!!) ;)

8:47 μ.μ., Δεκεμβρίου 08, 2009  
Blogger Τάσος Ν. Καραμήτσος said...

Η γελιογραφία του ΚΥΡ που δημοσιεύεις τα λέει όλα...

9:38 μ.μ., Δεκεμβρίου 08, 2009  
Blogger Katerina ante portas said...

Σωστά Τάσο μου, η.. μάχαιρα του πνεύματος! ;)

9:41 μ.μ., Δεκεμβρίου 08, 2009  
Anonymous palios anagnostis said...

Eίχα και παλαιότερα τονίσει πόσο μου αρέσει ο λανθάνων σαρκασμός σας και ο χειρισμός στο κείμενό σας. Σαν να πλάθετε τις λέξεις και λέτε τόσο απλα και ωραία αυτά που σκέφτεται ο καθένας :)

12:01 π.μ., Δεκεμβρίου 09, 2009  
Blogger Katerina ante portas said...

Σας ευχαριστώ πολύ! Με τιμάτε!

1:17 π.μ., Δεκεμβρίου 09, 2009  
Blogger Ταχυδρόμος! said...

Πήρε φόρα!! Καλημέρα!!!

1:09 μ.μ., Δεκεμβρίου 09, 2009  
Blogger Penelope said...

Χα, Χα, χα... πολύ μου αρέσει ο τρόπος περιγραφής του όλου θέματος καλή μου φίλη!

Και που να δεις που οι ίδιοι οι παιδίατροι, δεν έκαναν το εμβόλιο στα δικά τους παιδιά, αλλά σε άλλους γονείς έλεγαν ότι ίσως θα πρέπει να το κάνουν :-))
Μιλάμε για πολύ γέλιο!

1:26 μ.μ., Δεκεμβρίου 09, 2009  
Blogger ΤΑ ΔΥΟ ΠΙ said...

Δηλαδή τώρα που εγώ το έκανα το εμβόλιο, τι θα πρέπει να εύχομαι; Να περπατάω στα πεζοδρόμια και δίπλα μου να είναι σωριασμένα πτώματα όπως στην κατοχή το '42-'43;
Εκεί μας φτάσανε;

Κέρδη-ξεκέρδη, τα εμβολιάκια τα πληρώσαμε, άρα δεν αλλάζει κάτιν καθ' όσον δεν επιστρέφονται.
Θες να σου πω γιατί το έκανα; Γιατί ξέρω ότι αν μία στα χίλια ξεσπάσει η πανδημία, όχι κρεβάτια για τον κόσμο δεν έχουμε, αλλα ούτε μαξιλαροθήκες.
Γνωστός μου πέθανε πριν δύο εβδομάδες από αυτοάνοσο νόσημα(όχι Η1Ν1, αλλά προφανώς παρεμφερής κατάσταση στην οποία ταιριάζει η "ετοιμότητα" των νοσοκομείων. Ξέρετε που πέθανε; Στο ράντσο του διαδρόμου του νοσοκομείου. Ψάχνοντας πού θα τον βάλουν...
Βέβαια Ελλάδα είναι εδώ, δεν θα μας πείσουν αυτοί που πεθαίνουν κάθε μέρα από τη γρίπη. Ίσως πειστούμε όταν πεθάνει κάποιος διάσημος. Ή πάλι ίσως οριστικά το απορρίψουμε όταν πεθάνει κάποιος που το έκανε.
Το εμβόλιο λοιπόν είναι για ένα χρόνο, όπως όλα τα εμβόλια. Αν όλα αυτά για πανδημίες είναι μούφα, αν δεν πεθάνει κανείς, αν του χρόνου ξαναβγούν οι ίδιες ιστορίες, το πολύ-πολύ δεν το ξανακάνω, πολύ απλό.
Αν τώρα πεθάνω από το εμβόλιο μέχρι του χρόνου, έχω αφήσει την κορούλα μου πίσω μου (στο κάτω-κάτω για αυτήν το έκανα).
Κι αν αυτό συμβεί μέσα στο Δεκέμβριο, μην πάτε και μου πληρώσετε τζάμπα τα τέλη κυκλοφορίας!
Αυτά.

2:05 μ.μ., Δεκεμβρίου 09, 2009  
Blogger Katerina ante portas said...

Φόρα ταχυδρόμο μου; ΄Οπως, φόρα-κατηφόρα, ή βγήκε στα φόρα! ;)
(οπωσδήποτε αυτό-φ(ο)ρα!~) :))

2:59 μ.μ., Δεκεμβρίου 09, 2009  
Blogger Katerina ante portas said...

Σήμερα άκουσα τον κ.Σπαντιδέα Πηνελόπη μου. Ψύχραιμος, σαφής, "ιατρικός",σοβαρός.. Η νέα γρίππη είναι ηπιότερης μορφής από την παλιά. Δεν συντρέχει λόγος πανικού. Συνιστά το εμβόλιο ιδιαίτερα, στις ευπαθείς ομάδες.
Τουτέστιν δηλαδή, θέλεις να κάνεις το εμβόλιο κάνε το, δεν θέλεις εε δεν τρέχει και τίποτα. Δυο φορές ως νεαρή υπάλληλος στην Τράπεζα που εμβολιάστηκα για την κλασσική γρίππη, αρρώστησα και τις δυο. Ποτέ άλλοτε στη ζωή μου..

3:05 μ.μ., Δεκεμβρίου 09, 2009  
Blogger Katerina ante portas said...

Είχα την εντύπωση ότι σου απάντησα αγαπητά ΤΑ 2ΠΙ.. Φαίνεται ότι τελευταία ο blogger κάνει αστεία με τα σχόλιά μου.. Μπαίνω σε σελίδες που σχολίασα και δεν υπάρχω!!

Καλώς έκανες το εμβόλιο, για τους λόγους σου. Ελπίζω να μην έγινε κάτω από το καθεστώς πανικού που προωθούν, για να καταναλώσουν τα ήδη αγορασμένα, διπλά μάλιστα εμβόλια!! (Μπες και άκουσε τον Πάγκαλο στην Apela Σπάρτης!)
Όπως ανέφερα και στην Πηνελόπη, ο κ.Σπαντιδέας, υπήρξε ο ψυχραιμότερος εξ όσων έχω ακούσει.
Ηπιας μορφής η γρίππη, μην ανησυχείς.. Ξέρεις, τώρα κινδυνεύουν περισσότερο τα κοντινά σου πρόσωπα γιατί με το εμβόλιο "νοσείς" και κάνεις αντισώματα. Αλλά το καλό με τα μωράκια είναι ότι μέχρι 6 μηνών είναι αρκετά ασφαλη.
Μου έκανε εντύπωση ότι με τη γρίππη των πτηνών, κοτζάμ & νυν δήμαρχος , καθησύχασε τον κόσμο και αποδείχτηκε πράγματι η φούσκα που προώθησαν εταιρείες τροφίμων και φαρμάκων. Τώρα λούφα.. Βλέπεις ο συνάδελφός του Υπ.Υγείας, αγόρασε τον άμπακο σε εμβόλια και πρέπει να καλυφθεί..
Μη φοβάσαι δεν πεθαίνεις, ούτε θα πεθάνεις! Θα ζήσεις να γελάς με τα χάλια μας..

4:38 μ.μ., Δεκεμβρίου 09, 2009  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

noimage

Powered by Blogger


clock-desktop.com
  • Easy-Hit-Counters
  • Free Web Countersfrom18.11.05
  • Click for Athens, Greece Forecast Creative Commons License
    Αυτό έργοαναφορά www.katerinaanteportas.blogspot.com χορηγείται με άδεια 3.0 Unported.