Παρασκευή, Νοεμβρίου 07, 2008

αγ.Φίλιππος

Α
΄Ελαβα από τον π.Δημήτριο, που διακονεί τον άγιο Φίλιππο στο παλαιό εκκλησάκι της αρχαίας αγοράς, στην Ανδριανού, στο Θησείο, που δεν είναι ενοριακός ναός με έσοδα κλπ, την παρακάτω παράκληση - ενημέρωση, που την καθιστώ και δική μου:

Αγαπημένοι μου φίλοι

με τη βοήθεια του Θεού το πανηγύρι μας του αγ. Φιλίππου είναι πια πολύ κοντά.
Θέλω να παρακαλέσω θερμά για τη βοήθειά σας όπου και όπως μπορείτε.

Τις 2 ημέρες της πανηγύρεως (13 & 14 Νοεμβρίου) ο Ναός θα είναι ανοιχτός συνέχεια και όπως πάντα στην αυλή θα έχουμε το Παζάρι μας με νηστήσιμα γλυκά (αλλά και αλμυρά) λόγω της Σαρακοστής των Χριστουγέννων από 15/11. Είναι μία σημαντική ενίσχυση για το εκκλησάκι μας, γι΄ αυτό σας παρακαλώ να μας βοηθήσετε λέγοντας και σε δικούς σας ανθρώπους να ετοιμάσουν ό,τι μπορούν για να μας το προσφέρουν, πάντα σε νηστήσιμο είδος (αλλά και λικέρ, κρασί, λάδι, ελιές, πάστα ελιάς ή ό,τιδήποτε άλλο φανταστείτε). Ενημερώστε με με ένα e-mail όσο πιο γρήγορα γίνεται τι μπορείτε να φτιάξετε ή τηλεφωνείστε στην κ. Μ. Θεοχάρη (6942895316).
Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να είναι στο Ναό την Τετάρτη 12/11 από τις 15.00 μ.μ. και έπειτα, και θα συσκευαστούν από εμάς. Όποιος δεν μπορεί να τα φέρει στην εκκλησία, θα πρέπει να μας το πει έγκαιρα ώστε να δούμε πώς θα τα παραλάβουμε.

Επίσης την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στο τέλος της Λειτουργίας, θα υπάρχει ένας ειδικός δίσκος στο παγκάρι με σκοπό την ενίσχυση της εκκλησίας μας στα έξοδα της πανήγυρης που είναι πάρα πολλά. Το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για το εκκλησάκι μας και έχουμε μεγάλη ανάγκη από την βοήθειά σας. Όσοι μπορείτε και επιθυμείτε, σας παρακαλώ να μας ενισχύσετε είτε την Κυριακή στον δίσκο αυτό είτε επικοινωνώντας με e-mail προσωπικά μαζί μου.

Σας είμαι ευγνώμων για την αγάπη και την στήριξή σας.

Με τις θερμότερες ευχές μου

παπαΔημήτρης.


Ύστερον: Στο δίσκο της Κυριακής, το ποσό εδόθη αντί στεφάνου, στη μνήμη Ν., πατέρα της αγαπητής μας Juanita. Mνημονεύτηκε βεβαίως και στην αγ.Πρόθεση κανονικά.

(H.f.L.)
noimage

Powered by Blogger


clock-desktop.com
  • Easy-Hit-Counters
  • Free Web Countersfrom18.11.05
  • Click for Athens, Greece Forecast Creative Commons License
    Αυτό έργοαναφορά www.katerinaanteportas.blogspot.com χορηγείται με άδεια 3.0 Unported.