Τετάρτη, Ιανουαρίου 04, 2006

Royalties χωρίς..καπέλλα!

Βασιλιάς και βασίλισσα του 1999, για το ολυμπιακό άθλημα του καλλιτεχνικού πατινάζ, είχαν στεφθεί ο Christopher Dean και η Jayne Torvill, στην Αγγλία, όταν το ζευγάρι χόρεψε για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό του. Το πρώτο χρυσό μετάλλιο του 1984 στους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Σεράγεβο, το Βolero του Ravel καθώς και η τεχνική και η χημεία τους, σηματοδότησαν την καρριέρα τους και τα χρονικά του αθλήματος. Επανασυνδέονται λοιπόν και θα χορέψουν στο ice-shaw διασημοτήτων μετά απο απαίτηση των funs, γιατί έχουν θέση στις καρδιές των λατρών του αθλήματος, παρά τα χρόνια που πέρασαν! Άλλωστε οι άγγλοι έχουν εμμονή με τους.. εστεμμένους!

Τα παγοδρόμια όμως απο χώρους απόλαυσης και χαράς μπορούν να γίνουν χώροι πόνου και οιμογών, όπως έγινε τη Δευτέρα στη Γερμανία. Στη Βαυαρία κοντά στα σύνορα με την Αυστρία, υποχώρησε κάτω απο το βάρος του χιονιού η στέγη παγοδρομείου, με θύματα νεκρούς 15 νέους και παιδιά που επωφελήθηκαν απο τις διακοπές των γιορτών και διασκέδαζαν στον πάγο και τραυματισμένους σοβαρά άλλους 50. Η ειρωνεία της τύχης θέλει η επιτροπή που είχε εξετάσει τη στέγη, επειδή ανησύχησε η διοίκηση του παγοδρομείου, έκρινε ότι το βάρος του χιονιού ήταν εντός ορίων!

Με ατυχήματα μπήκε η χρονιά η νέα, αφού στην Ιάβα τόνοι λάσπης, έθαψαν χωριά με αγνοούμενους 300 ανθρώπους ενώ στην Αμερική, στη Virginia, αναγγέλθηκαν τελικά νεκροί, οι παγιδευμένοι στα ορυχεία 12 εργάτες.

Κ αιρός για αγιασμό και γρήγορα!

6 Comments:

Blogger Juanita La Quejica said...

Το διάβασα κι εγώ ότι είχε μόλις εξεταστεί η στέγη διότι υπήρχαν υποψίες ότι δε θα αντέξει, φοβερό...

2:57 μ.μ., Ιανουαρίου 06, 2006  
Blogger Marina said...

Το φοβερώτερο είναι πώς ενώ ήξεραν ότι θα πέσει κα΄ποια στιγμή, δεν έκλεισαν τον χώρο για επισκευές, αλλά άφησαν το θέμα..αλά Γκρέτσια!

8:48 μ.μ., Ιανουαρίου 06, 2006  
Blogger Katerina ante portas said...

To προηγούμενο της Ρωσσίας δεν δίδαξε! Είδες Marina μου, απο τότε που μας κάνουν παρέα ..χαλάσανε! Κάτι οι επιτροπές καλή ώρα, κάτι οι αποκλεισμένοι άγγλοι ή γάλλοι αυτοκινητιστές που παραπονιόντουσαν για τους κρατικούς τους μηχανισμούς, μου θύμισαν τον γνωστό αθάνατο ελληνικό ωχαδερφισμό! :)

4:27 π.μ., Ιανουαρίου 07, 2006  
Anonymous Ανώνυμος said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. California+financial+planning

9:00 π.μ., Φεβρουαρίου 07, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

Looking for information and found it at this great site... »

9:55 μ.μ., Μαρτίου 06, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it Blackberry phone price Web acyclovir Accutane death How long does ultram stay in your system Wireless mini surveillance camera dealers columbus ohio camping cambrils Polo aftershave Medicare prescription plan sign up 2005 acura price rl Ersatzteil fiat Lexington lasik surgeon Compact refrigerators and freezersindex shtml Best antispam blocker windows xp Liver detox diet cellulite defense attorney Opti+one+contact+lenses Tips on refinancing a mortgage

9:55 μ.μ., Απριλίου 26, 2007  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

noimage

Powered by Blogger


clock-desktop.com
  • Easy-Hit-Counters
  • Free Web Countersfrom18.11.05
  • Click for Athens, Greece Forecast Creative Commons License
    Αυτό έργοαναφορά www.katerinaanteportas.blogspot.com χορηγείται με άδεια 3.0 Unported.