Σάββατο, Απριλίου 05, 2008

Συννεφιές..


Με ξεσήκωναν για ταξιδάκι και σαββατοκύριακο στα πάτρια τα ξαδέρφια μου. Ευτυχώς που δεν ακολούθησα.. Η βαριά μου διάθεση θα βάραινε περισσότερο. Μου έστειλαν φωτογραφία να δω τι χάνω μη ακολουθώντας τον γυρισμό στη..φύση, αλλά δεν παρηγορήθηκα.
Θα διαβάσατε και τις αηδίες που γράφουν σε blog, οι αήθεις "φίλοι", στη Ν.Υ.Τimes..

H..
"καλή" προπαγάνδα των αγγλοσαξόνων, όπως στη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων επαναλαμβάνεται. Το κακό είναι ότι εκ των πραγμάτων, όταν κατακάτσει ο κουρνιαχτός της χρησιμότητας τωνVardanski που αρέσκονται να αποκαλούνται Μακεδόνες, όταν οι δικοί τους αναλυτές θα καταδείξουν την αλήθεια που τώρα δεν μπορούν να "καταλάβουν", θα ξαναζητήσουν συγνώμη.

Ακούμε Τσιτσάνη, "Πέφτεις σε λάθη" από τη συλλογή του Paneios. Αφιερωμένο εξαιρετικά στην ..αριστερά του Προέδρου και τη χώρα της. Στίχοι εδώ, στην πολύ καλή σελίδα του George.

Πολιτιστική πρόταση για αύριο στις 8μ.μ., η συζήτηση για το ελληνικό τραγούδι, του στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου,με τη δημοσιογράφο Στέλλα Βλαχογιάννη για την τέχνη του ελληνικού τραγουδιού.

Ετικέτες , , , ,

5 Comments:

Blogger σα said...

παντού σύννεφα τελευταία, καλή μου Κατερίνα! χωρίς τα σύννεφα όμως δεν εκτιμούμε τα χρώματα της ανατολής... άντε, με το καλό να ανατείλει το φως της Ανάστασης στις ψυχές όλων μας! Νάσαι καλά!

11:15 μ.μ., Απριλίου 05, 2008  
Blogger Marie-Hélène S said...

χρήμα που δεν ξέρω καλά αγγλικά για να καταλάβω τι λένε οι φίλοι "outre atlantique"πάντως αυτη η παραποίηση της ιστορίας φέρνει ναυτία.Να είσαι καλά Κατερίνα και καλό βράδυ>Marie-Helene

9:46 μ.μ., Απριλίου 06, 2008  
Blogger An-Lu said...

Καλή εβδομάδα Κατερίνα μου!
Ξαναφάνηκε ο ήλιος!

3:00 μ.μ., Απριλίου 07, 2008  
Blogger brexians said...

εγω παντως ευχαριστησα τον πλανηταρχη για την αμεριστη συμπαρασταση του στους Σκοπιανους...που εφερε το ζητουμενο αποτελεσμα!!
Κατερινα εχω ανεβασει κατι στο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ αν θες ποσταρισε το και εσυ...

11:49 μ.μ., Απριλίου 07, 2008  
Blogger patsiouri said...

Πάρε ένα δωράκι, αν και θα το ξέρεις!!
http://press-gr.blogspot.com/

12:02 π.μ., Απριλίου 08, 2008  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

noimage

Powered by Blogger


clock-desktop.com
  • Easy-Hit-Counters
  • Free Web Countersfrom18.11.05
  • Click for Athens, Greece Forecast Creative Commons License
    Αυτό έργοαναφορά www.katerinaanteportas.blogspot.com χορηγείται με άδεια 3.0 Unported.