Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2009

Ποιός είδε Τούρκο στην Hellas, στο Μέτσοβο..βαπόρι!


Aυτό ούτε ο Νίκος ο Δήμου δεν θα το άντεχε! Ο γνωστός φιλειρηνιστής φιλόσοφος και αγαπητός μας συγγραφέας, βραβευμένος με το βραβείο Ιπεκτσί, με τις γνωστές του θέσεις, είναι σίγουρο ότι θα έβγαινε από τα ρούχα του με την τελευταία εκδήλωση ραγιαδισμού και την επιπολαιότητα του σημερινού πολιτικού κατεστημένου. Άραγε με τι ανταλλάξαμε τη θέση αυτή κύριοι, του διοικητή Νατο από Τούρκο στρατηγό; Με λιγότερες φωτιές φέτος;

Μην ψάχνετε αλλού την αποχή, Πράσινοι και Βένετοι και οι άλλοι και εκείνοι που αποκάλεσαν ρεμάλια, όσους δεν ψήφισαν τον Ιούνιο, στις τελευταίες Ευρωεκλογές... Πατριωτικοί είναι οι λόγοι. Όχι σωβινιστικοί ή εθνικιστικοί.. Πατριωτικοί! Της πατρίδας μας η έννοια και η θυσία των παππούδων και των πατεράδων μας μας καίει..
Αλλά βρε μπαγάσηδες, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι, των προγόνων μας δηλαδή, δεν μπορούμε παρά όσο ισχύει το Σύνταγμά μας ως έχει, να σηκώνουμε το ανάστημά μας όπως μπορούμε.
Άρθρο 120-ακροτελεύτιο-
  1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε' Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
  2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
  3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
  4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Κι ας μας ρίξατε τους πεινασμένους και αγράμματους μουσουλμάνους , σαν τα ποντίκια, στα πόδια μας να μας δαγκώνουν, αποπροσανατολίζοντάς μας, αδικώντας και εκείνους ταυτόχρονα, αλλά και την.. ουμανιστική σας παιδεία..
-Ας προσπερνάτε την Ιστορία, την οποία κάποιοι ποτέ δεν μάθατε, ας ετοιμάζετε βιβλία εθνολογικής αλλοίωσης..
-Ας ανταλλάσσετε με χρυσό τα χρηστά μας ήθη..
-Ας προκαλείτε τα ταπεινά μας ένστικτα με τις ασυδοσίες, που το trafficing γυναικών, πολυεθνικό και ολοένα αυξανόμενο ξεσκεπάζει και τις άλλες μας πληγές του Φαραώ, ως λαού, επίσης..


Ο τίτλος λογοπαίζει με το θέμα του βίντεο (εύγε Rafail), "Τούρκος στρατηγός, μετά από 190 χρόνια, στη Λάρισα, στο στραγηγείο Νατο στην Ελλάδα" και το τραγούδι του Νταλάρα σε στίχους Μιχ.Γκανά.

5 Comments:

Anonymous Ιωάννης said...

...Σε λίγο ,κυρία Κατερίνα μου, και Ευρωτσολιάδες-κατα προτίμηση τούρκοι- απο τους προσεχώς ενταγμένους στην Ευρώπη, για να φυλάνε το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου...

Βοηθειά μας...

Καλή σας μέρα !

8:20 π.μ., Ιουνίου 19, 2009  
Blogger Penelope said...

O Θεός να βάλει το χέρι του...Αντε και ο Αλάχ μαζί :-(

12:38 μ.μ., Ιουνίου 19, 2009  
Blogger Katerina ante portas said...

Καλησπέρα αγαπητέ Ιωάννη
Το σκέφτεστε; Εκείνοι με τις λευκές γκέτες και το βήμα της χήνας που παραπέμπει σε ναζιστικούς καιρούς;

(Καλέ, μην τους βάζετε ιδέες!!)

11:51 μ.μ., Ιουνίου 19, 2009  
Blogger Katerina ante portas said...

Ο Θεός Πηνελόπη μου, μόνο ο Θεός, γιατί οι στα πολιτικά προφήτες, μας έχουν ξεβρακώσει...

11:52 μ.μ., Ιουνίου 19, 2009  
Anonymous Ανώνυμος said...

Την 27η Αυγούστου 2009, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, κοιτάξτε στον ουρανό.

Ο πλανήτης Αρης θα είναι πολύ λαμπερός μέσα στον ουρανό
Θα είναι το ίδιο μεγάλος όπως και το φεγγάρι παρόλο που ο πλανήτης Αρης θα είναι 34,65 εκατομμύρια μίλια μακριά από την Γή.

Προσπαθήστε λοιπόν να μην χάσετε αυτό το γεγονός

Θα το βλέπουμε με γυμνό μάτι σαν να και η γη έχει δύο φεγγάρια !!!..


(Οπότε και τούρκο θα δούμε στη Λάρισα!!)

8:59 μ.μ., Ιουνίου 26, 2009  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

noimage

Powered by Blogger


clock-desktop.com
  • Easy-Hit-Counters
  • Free Web Countersfrom18.11.05
  • Click for Athens, Greece Forecast Creative Commons License
    Αυτό έργοαναφορά www.katerinaanteportas.blogspot.com χορηγείται με άδεια 3.0 Unported.