Δευτέρα, Μαΐου 14, 2007

Euro-nonsense όπως Euro-vision και άλλα ξεβρακώματα



H πολιτική σπέκουλα περνά και στο ..τραγούδι; Αν πιστέψει κανείς αυτό που είδαν τα ματάκια μας στον τελευταίο διαγωνισμό της Εurovision, ναί!
Οι απωθημένες στο ασυνείδητο ευρωπαϊκές ενοχές, βομβάρδισαν τη Σερβία με εκατοντάδες ψήφους. Έτσι ήρθε πρώτη, με ένα καλό κατά τα άλλα τραγούδι.
Η FYROM δηλώθηκε και αποκλήθηκε φαρδιά πλατιά macedonia και με σφίξιμο στην καρδιά θυμήθηκα το εξαιρετικό άρθρο του Γιανναρά στην Καθημερινή και το ποστ του Αντώνη Βαλλαμόντε...
Τ
ελικά η διαίρεση των κρατικών μορφωμάτων σε εθνότητες, αντίθετη φορά από εκείνη της Ε.Ε., επιδότησαν την ανταλλαγή ψήφων και τη διαμόρφωση ισχυρών συμμαχιών. Έτσι είδαμε πως κινήθηκαν οι χώρες της πρώην Σοβιετικής ένωσης, εκείνες της Βαλτικής και οι πρώην εταίροι της Γιουγκοσλαβίας. Εμείς, αιώνια ανάδελφοι.. Βέβαια δεν θα θέλαμε να μας προκύψει κανένα υποχρεωτικό ψήφισμα τύπου Ουκρανίας! Εδώ το blog του ατυχήσαντος "Verka SERDUCHKA" και οι βαθυστόχαστοι στίχοι του τραγουδιού του, δεύτερου σε γενική κατάταξη! H έκπληξη είναι ότι ο Andrei DANILKO,το πραγματικό όνομα του ταλαντούχου performer, αυτοσαρκάζεται πετυχημέναστην Ουκρανική σκηνή, πολύ πρίν το event της Εurovision (ευχαριστώ Μαύρε Γάτε)! Δείγμα του πληθωρικού του ταλέντου,εδώκαι εκεί.
Τώρα τι ζητά το Ισραήλ, η Αρμενία, η Γεωργία και η Τουρκία σε ένα ..Ευρωπαϊκό διαγωνισμό, ε ό,τι και η αλεπού στο ..παζάρι φαντάζομαι!
Ποιο βαρετό αλήθεια τραγούδι από εκείνο της Τουρκίας ακούσατε; Όμως υπέρ-επιδοτήθηκε και μάλιστα από Αυστρία και Γαλλία! Δεν πρόλαβε να φύγει για διακοπές ο Σαρκοζύ - στη φωτογραφία μετά της συμβίας του Cecilia από το Spiegel- να ηρεμήσει από το μαρκάρισμα της Σεγκολέν και τις διεθνείς αντιδράσεις στην εκλογή του και..ξεβρακώθηκε! Δόθηκε ανώδυνα διορθωτική γραμμή, στη στάση απέναντι στην Τουρκία, στο σκεπτικό "να σε κάψω Γιάννη να σ' αλείψω λάδι"! Εύγε στην κάτω απ το τραπέζι διαμόρφωση της πολιτικής και του εμπορίου βεβαίως-βεβαίως!

Αν αυτός ο διαγωνισμός αντανακλά σε κάποιο βαθμό τα πολιτιστικά και το επίπεδο του τραγουδιού στην Ευρώπη, θα πρέπει να υποψιαστούμε σαν τερατοφιλικούς τουλάχιστον τους εταίρους και ίσως και εμάς τους ίδιους..Ευτυχώς το τελευταίο chart (ευχαριστώChris Doidge), για τις Ευρωπαϊκές προτιμήσεις, άλλα δείχνει.

Tο τραγούδι του/της Verka, Lasha kλπ αφιερωμένο σε όσους "ξεσήκωσε"!
Το άλλο της Αθηνάς Ρούτση,που ακολουθεί, Εδώ υπάρχει αγάπη, αφιερωμένο στον Αngelito και το Ράδιο Ηχώ92!

Ετικέτες , , , , , , , , , ,

34 Comments:

Blogger aeipote said...

Καλημέρα!

Πολύ σημασία τους δώσαμε θαρρώ. . .

10:58 π.μ., Μαΐου 14, 2007  
Blogger Katerina ante portas said...

Kαλημέρα αγαπητέ μου aeipote, με παραξένεψε που σε αυτό το χαμηλό πολιτιστικό επίπεδο "ευρωπαϊκών" ανταλλαγών, χωρά εκτός της εμπορικής και πολιτική συναλλαγή..

11:23 π.μ., Μαΐου 14, 2007  
Blogger Τζων Μπόης said...

Αυτό το οποίο κρατώ από όλη αυτή την ανοησία, πέρα των χρήσιμων συμπερασμάτων για τις απόψεις των Ευρωπαίων για τους εαυτούς τους, για την ίδια την Ευρώπη και την προοπτική της, είναι η για μία ακόμα φορά, επίδειξη της υπερ-ευαισθησίας μας στο θέμα της ονομασίας της FYROM.
Στρουθοκαμηλισμός; Μπορεί.
Τελικά, όσο δύσπεπτες είναι τούτες οι (αρκετές φορές) εθνικιστικές μας κορώνες άλλο τόσο δύσπεπτη είναι κι αυτή η άχρωμη διεθνικιστική και υπέρ-εθνική σούπα την οποία μας σερβίρουν και την οποία θα πρέπει να την αποδεχτούμε στο όνομα του μοντερνισμού και της κακώς εννοούμενης παγκοσμιοποίησης.

Καλημέρα Κατερίνα και καλή εβδομάδα

11:49 π.μ., Μαΐου 14, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

Η πολιτική έχει τους κανόνες της και ο πολιτικαντισμός ακόμα περισσότερους. Είτε έχεις ταλέντο είτε τα παρατάς.

Οι περισσότεροι είναι σαν τις μπαταριές Duracell. Δεν σταματούν ποτέ.

12:23 μ.μ., Μαΐου 14, 2007  
Blogger Katerina ante portas said...

Tις προάλλες, John boy γυρίζοντας από το S.M.με τη μικρή μου κόρη, σε κεντρικότατο σημείο, βλέπω έναν αλλοδαπό να φεύγει από την παρέα του και να μπαίνει στο παρτέρι με γρασίδι και όμορφα λουλούδια και έτσι απροκάλυπτα να ξεκουμπώνει το παντελόνι να ουρήσει.. Αυθόρμητα και επειδή σκέφτηκα το παιδί, του φώναξα ότι μπορεί να πάει στην τουαλέττα κάποιου από τα πολλά κέντρα, καφετέριες δίπλα..
Ντρέπομαι για την απάντηση και τη συμπεριφορά του, σαν άνθρωπος...
Το ίδιο ανήμπορη αισθάνομαι στο θέμα που θίγω. Μας φορτώνεται από αυτό που αόριστα αποκαλούμε "παγκοσμοιοποίηση" και που φαντάζομαι ότι είναι μια πολύ καλά σχεδιασμένη επιχείρηση απεθνικοποίησης και ομογενοποίησης, αντιμετωπίζοντας τους λαούς σαν μάζες.. Το κακό είναι ότι δεν βλέπω κανέναν και τίποτα να μπορεί να ορθώσει ανάστημα με καθαρή σκέψη..

12:44 μ.μ., Μαΐου 14, 2007  
Blogger Katerina ante portas said...

Πολιτικαντισμός! Ωραίος και δόκιμος όρος της πουλημένης πολιτικής! Ευχαριστώ Dimitri Nikolsky!

12:45 μ.μ., Μαΐου 14, 2007  
Blogger Τζων Μπόης said...

...φαντάζομαι πάντως ότι όσοι διαδηλώνουν ενάντια στην παγκοσμιοποίηση είναι όσοι εναντιώνονται σε αυτή τη προσπάθεια της πολιτιστικής ομογενοποίησης...φοβάμαι όμως ότι οι περισσότεροι απλά φωνάζουν χωρίς να γνωρίζουν, η παγκοσμιοποίηση αυτή καθ΄ αυτή είναι πολιτιστικό ζητούμενο.

12:54 μ.μ., Μαΐου 14, 2007  
Blogger An-Lu said...

Καλή εβδομάδα!
Οι βλακείες πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο!
Πίάσαν και οι ζέστες...;-)

12:58 μ.μ., Μαΐου 14, 2007  
Blogger Katerina ante portas said...

Πες αγαπητέ John boy, πως εμείς μπορούμε να επιδράσουμε πολιτιστικά στους αλλοδαπούς που φιλοξενούμε; Πως; Αυτοί που δεν έχουν τίποτα να χάσουν κολλάνε την ταμπέλλα ρατσιστής πολύ εύκολα, σε όποιον έχει λόγο και επιχειρήματα και έχει προηγούμενα και ακόμα πολλά να χάσει από τη συνύπαρξη..
Πως θα επιδράσουμε όταν ακούμε τέτοια νέα στην τηλεόραση σαν τις επιθέσεις των ομάδων οπαδών;
Πως θα επιβληθεί η γενιά και η κάστα που παρακολουθεί Πάνια και τα συναφή;

1:38 μ.μ., Μαΐου 14, 2007  
Blogger Katerina ante portas said...

Αγαπητή An Lu έσφιξαν νωρίς οι ζέστες φέτος!

1:39 μ.μ., Μαΐου 14, 2007  
Blogger Τζων Μπόης said...

...νομίζω ότι έχουμε λίγο μπερδέψει τη συμμετοχή με την παρατήρηση...
...το ότι κάποιος παρακολουθεί τη Eurovision ή την Πάνια δεν σημαίνει ότι κατά ανάγκη συμμετέχει κι αποδέχεται αυτό που βλέπει.
Μην στερούμε από τον εαυτό μας τη δυνατότητα που μας δίνεται για παρατήρηση στο όνομα μιας αμφιλεγόμενης ελιτίστικης θεώρησης περί ποιότητας...
...προσωπικά για μένα αυτά είναι απλά ξεπερασμένα ψευτο-διλήμματα που μου θυμίζουν άλλες εποχές αλήστου μνήμης...
Όσο για την πολιτιστική επίδραση, αυτή μπορεί να είναι επωφελής για όλους, δεν σημαίνει ότι επειδή εμείς είμαστε οι ισχυροί έχουμε και το απόλυτο δικαίωμα να επιδρούμε πολιτιστικά στις μειονότητες, έχουν κι αυτές με τη σειρά τους το ίδιο δικαίωμα...
...απλά έχω την εντύπωση ότι όταν μιλάμε για πολιτιστική επίδραση κατά βάθος εννοούμε πολιτιστική αφομοίωση...και εκεί νομίζω δεν έχουμε ακόμα ξεκαθαρίσει τη θέση μας ή απλά κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, καλή ώρα όπως κάνουμε και με τον όρο Μακεδονία...
...και κάτι άλλο, ο εθνικιστής δεν είναι απαραίτητα και πατριώτης, όπως και ο πατριώτης δεν είναι απαραίτητα ενάντια στην παγκοσμιοποίηση...

...μα γιατί συνεχώς κατρακυλάω Θεέ μου, πότε επιτέλους θα το κόψω αυτό το κουσούρι?

2:13 μ.μ., Μαΐου 14, 2007  
Blogger Katerina ante portas said...

Όχι βρε παιδί μου, John boy, προσωπικά πανηγυρίζω το ότι ανήκουμε στη Δύση! Αλλά διεκδικώ και το δικαίωμα να διατηρώ τα εθνικά μου στοιχεία, όπως δεν μπορώ να αλλάξω π.χ. το χρώμα του προσώπου μου..
Ο προβληματισμός μου ξεκινά, όταν για να πετύχουν την ομογενοποίηση, προσπαθούν να ξερριζώσουν βίαια και την περηφάνεια να είσαι αυθεντικός και εθνικός ταυτόχρονα. Δες τι κάνουν για παράδειγμα στην Τουρκία, μάλιστα σκηνοθέτησαν την επιδειξούλα στην πολύπαθη Σμύρνη, όπου έβαλαν τις εφημερίδες τους να προμοτάρουν το κόκκινο των σημαιών σαν το αίμα "των εχθρών" τους,που σταμάτησε στη θάλασσα! Και τραβάς τα μαλλιά σου, εθνικό για τους τούρκους δεν είναι το ..πατροπαράδοτο; Είναι το νεόκοπο του Ατατούρκ; Τι παραλογισμός είναι αυτός, στο όνομα ποιάς φιλίας και συμφέροντος θα ξεπεράσουν αυτή τη σχιζοφρένεια να ενταχθούν στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι;
Πως θα ενταχθεί ο Αφγανός, ο Σομαλός, ο Μπαγκλαντές ο Ινδός μετανάστης σε εμάς, όταν καταντούν την πόλη μας τριτοκοσμική, ουρούν και χ.. όπου φανταστείς αδιαφορώντας για τους γύρω, απλώνοντας την πραμμάτεια τους καταγής, ενώ ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμά να βρεί λύση και οι άνθρωποι να έχουν τον επιούσιο και να αντιμετωπισθεί ΚΑΙΡΙΑ το θέμα της ένταξης..
Δεν λέω να τους διδάξουμε σαβουάρ βιβρ -δεν θα ήταν άσχημη ιδέα- αλλά τι είναι κοινωνικά αποδεκτό και τι ενοχλητικό...αν το ξέρουμε και εμείς βέβαια!

(κατρακύλα βρέ, στα πούπουλα σε έχουμε!):)

2:34 μ.μ., Μαΐου 14, 2007  
Blogger Τζων Μπόης said...

...είναι να μην πάρω φόρα, φόρα κατηφόρα!

έχουμε την τάση να προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις ιδιαιτερότητες των άλλων με βάση αποκλειστικά τον δικό μας τρόπο σκέψης...

ένα παράδειγμα...
σε ένα ταξίδι μου στην Κωνσταντινούπολη είχα την τύχη να μείνω σε ένα ξενοδοχείο από αυτά τα οποία εμείς ως Δυτικοί (τρομάρα μας), θα τα χαρακτηρίζαμε κιτς, ξενοδοχείο δηλαδή βαρυφορτωμένο με ένα σωρό ανατολίτικα ντεκόρ.
Αν όμως προσπαθήσεις να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι, την πολιτιστική κληρονομιά που αυτά κουβαλούν, τότε θα καταλάβεις ότι δεν είναι κιτς, αλλά απλά είναι μέρος μιας συγκεκριμένης κουλτούρας την οποία καλό είναι να σεβαστείς, πέρα από την οποιαδήποτε αισθητική αυτά κουβαλούν...
Ο αλλοδαπός οικονομικός μετανάστης ο οποίος κατεβάζει τα σώβρακα και αφοδεύει στα κατά τα άλλα βρώμικα λιγοστά μας πάρκα, είναι το ίδιο απαράδεκτο ως συμπεριφορά με την κατ΄ εξακολούθηση αφόδευση και ούρηση μπροστά από το parking του σπιτιού μου από πιωμένους αλλά και νηφάλιους ιθαγενείς, οι οποίοι μέσα στα σκοτάδια κάθε βράδυ αδειάζουν οινόπνευμα, ούρα και άλλα σωματικά υγρά μπροστά από την πόρτα μου...είναι το ίδιο ενοχλητικό με το να βλέπω με το συμπάθιο πάντα, τον λιπόσαρκο πισινό του κάθε καλοζωισμένου Ελληνάρα να μου επιδεικνύεται ανερυθρίαστα μπροστά στα μάτια μου, υπό το φως το φεγγαριού, καθώς κάθομαι στο μπαλκόνι μου για να απολαύσω τη νυχτερινή δροσούλα...

Όσο για την Τουρκία, προσπαθούμε να αναλύσουμε την κατάσταση με βάση τα δικά μας μέτρα και σταθμά...
...όταν σε μια φίλη μου εκ Τουρκίας είπα ότι, μα τι είδους δημοκρατία είναι αυτή που προσπαθεί να περιορίσει τους Ισλαμιστές προς όφελος των Κεμαλιστών, με άκουγε σαν να ήμουν alien.
Όταν σε ένα συμφοιτητή Άραβα, εκείνα τα παλιά τα χρόνια, του είπα πως είναι δυνατό να έχει ο πατέρας του 3 γυναίκες (εδώ μία έχουμε και γκρινιάζει) και πως είναι δυνατό η μία να ανέχεται την άλλη, μου είπε με την πιο απίστευτη φυσικότητα του κόσμου ότι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και καμία δεν ενοχλείται από την παρουσία της άλλης (για τις αντοχές του πατέρα του δεν μου ανέφερε τίποτε)...κι όταν κάποτε ένας φίλος μου από την Γερμανία μου είπε ότι η κηδεία της Μερκούρη με τους χιλιάδες αλαλάζοντες πάνω από τον τάφο της του θύμισε την κηδεία του Χομεϊνί, κατάλαβα ότι καλό είναι να προσπαθούμε να κατανοήσουμε τους άλλους και μέσα από το δικό τους πρίσμα...
...θα μου πεις τώρα, εσύ το κάνεις?
Δεν ξέρω, προσπαθώ, δεν είναι εύκολο...αν όμως μπεις σε αυτή τη διαδικασία σκέψης, τότε νιώθεις μια αίσθηση υπερεθνική η οποία βέβαια δε μειώνει σε τίποτα την αίσθηση του εθνικού...

το να με έχετε στα πούπουλα δεν είναι κακό, τα φτερά Κατερίνα μου να αποφύγουμε :)

3:02 μ.μ., Μαΐου 14, 2007  
Blogger Katerina ante portas said...

Οκ σύμφωνοι,απολύτως!Στην ουσία δεν διαφωνούμε γιατί, πχ., αυτό ισχυρίζομαι όταν λέω ότι δεν μπορούμε ούτε τρόπους στοιχειώδεις δεν μπορούμε να διδάξουμε, γιατί ούτε εμείς πια δεν τους έχουμε..Όσο για το ελληνικό φιλότιμο, αυτό καταχωνιάστηκε πίσω από τους μιμητισμούς και την δήθεν μόρφωσή μας..
Ένας διαλυτικός ωχαδερφισμός μας διέπει και τίποτα άλλο, αυτό είναι το φανταχτερό σημερινό πολιτιστικό μας πρόσωπο, δυστυχώς..
Κουνώ το κεφάλι μου διαβάζοντας τον Στέφωση-Sociothoughts, εδώ και γενικώτερα..
Όσο για τα στοιχεία όπου το κιτς συνορεύει με το αυθεντικό είναι συνήθως καταφανή.
Θυμάμαι πάντα με νοσταλγία ένα παλλαϊκό ξενοδοχείο στην Κάλυμνο πάνω στο λιμάνι, όπου περάσαμε υπέροχα γιατί κάποιο λάθος είχε γίνει με τις κρατήσεις μας στο άλλο, το υπερμοντέρνο Ξενοδοχείο.
Ή θυμάμαι παλιά σπίτια στο Μυστρά, χωριάτικα, στολισμένα με φωτογραφίες και εργόχειρα λίγο στα σύνορα του κιτς, που όμως το στοργικό χέρι αληθινών ανθρώπων τα έκαναν αυθεντικά..
(Ούπς τώρα με πήρε η φόρα,κατηφόρα εμένα..
Ξέρεις το θέμα της Τουρκίας το παρατηρώ σαν πείραμα της "παγκοσμοιοποίησης", δεν ξέρουν τι μέλλεται να πάθουν και οι ξύπνιοι φυσάνε το αγέρι έντεχνα..)

Ααα ούτε φτερά ούτε πίσσα διαθέτει το κατάστημα!! :)

4:13 μ.μ., Μαΐου 14, 2007  
Blogger Τζων Μπόης said...

...η Τουρκία είναι μία από τις συναρπαστικότερες χώρες παγκοσμίως, όσον αφορά τις πολιτιστικές ζυμώσεις, για τους πολιτικούς παρατηρητές είναι πραγματικά βούτυρο στο ψωμί, ή μάλλον σερμπέτι στον μπακλαβά τους!

...μα γιατί να μην διαφωνίσουμε όμως?
σήμερα έχω όρεξη για αντιλογία, γιατί μου το χαλάς?

...όσο για την πίσσα, ναι, το γνωρίζω είμαι σε λάθος τόπο, αλλού πρέπει να την αναζητήσω, αν κι εδώ που τα λέμε ουδέποτε με ενόχλησε, καθώς έχω ρίξει αλλά κυρίως έχω φάει μπόλικη από αυτή, όπως κι εσύ άλλωστε...
...μόνο αυτοί που μου του έριχναν δεν γνώριζαν προφανώς ότι εμένα η πίσσα δεν με λερώνει...ίσα ίσα έρχεται και ασορτί και με το χρώμα του δέρματος! :)

4:35 μ.μ., Μαΐου 14, 2007  
Blogger Τζων Μπόης said...

Λες μια προσευχή να μας σώσει?

...ε τι στο καλό, πάνω από όλα για μια πγιότητα ζούμε:

http://www.youtube.com/watch?v=SsuXDkIxOxc

το παραπάνω link ας πούμε ότι αποτελεί αποενοχοποίηση των εμμονών μας...

Πάτερ άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι: + + +

4:45 μ.μ., Μαΐου 14, 2007  
Anonymous Ανώνυμος said...

Μάλλον πολλές προσευχές ίσως. Κaterina απηχείς πολλές σκέψεις μου ειδικά γιατί ζω σε μια γειτονια που κάθε μέρα αλλάζει πρόσωπο και επίπεδο ζωής. Τι να πεις στη μετανάστρια που έπλυνε το χαλί της ή την κουβέρτα της και την κρέμασε με τα νερά να καταβρέχουν τον κόσμο. Πως θα τους δώσεις να καταλάβουν για τις ώρες κοινής ησυχίας και άλλα απλά όχι τα δύσκολα.Πως μπορεί να ξέρουν τα δικαιώματα τους στην κεραία και όχι τις υποχρεώσεις τους; Δες εδώ
http://www.actionnemesis.com/html/index.php?id=163 το άρθρο του βαρβιτσιώτη για τη μεταναστευτική πολιτική της Ευρώπης.

5:41 μ.μ., Μαΐου 14, 2007  
Blogger ο δείμος του πολίτη said...

Μόνο θα καληνυχτίσω, καθώς δε θέλω για λόγους αρχής να μπω σε μια κουβέντα για ευρωπαϊκά θεάματα που υποβιβάζουν τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.

12:34 π.μ., Μαΐου 15, 2007  
Blogger Katerina ante portas said...

-Kαλημέρα δείμο του πολίτη! Σεβαστές!
-Καλώς τον Euthimio, πως να μάθεις π.χ τρόπους καλής γειτονίας σε κάποιους όταν εμείς οι ίδιοι τους αγνοούμε.. Άστα αγαπητέ..θλίβομαι γιατί "ο βασιλιάς είναι γυμνός", εμείς δηλαδή.
(Η παραπομπή σου δεν λέει πολλά και το λινκ της Καθημερινής δεν λειτουργεί αλλά είδα άλλα ενδιαφέροντα!) ;)
-Αγαπητό μου John boy, με σένα αρχίζει η ζ.. μέρα σχολίων με σένα τελειώνει! :)
Σερμπέτι καλά τα λές! Μμμ και τι θα εξελιγχθεί ακόμη στις πλάτες τους..ε καμμιά φορά η απληστία πληρώνεται.
(Πίσσα και σε σένα, πότε, από ποιόν; Μη μου πείς από το ίδιο ιντερνετικό περιβάλλον!)

9:42 π.μ., Μαΐου 15, 2007  
Blogger Τζων Μπόης said...

...άντε πάλι, ξεκινήσαμε και σήμερα το μεροκάματο του posting...

ε φυσικά, από το ίδιο περιβάλλον έφαγα κι εγώ πίσσα και πούπουλα, αν και είμαι της άποψης ότι τελικά δεν τρώει κανείς πίσσα αν πραγματικά δεν πάει γυρεύοντας...

...α, και μια και πιάσαμε τα...τουρκικά σου αφιερώνω μια all time classic επιτυχία της γείτονος, η οποία έχει γράψει ιστορία...
...άσμα πρωτοποριακό, τα λόγια πάντα επίκαιρα...
...απόλαυσέ το (αν αφήσουμε στην άκρη το άσμα, το οποίο στην Ελλάδα έγινε επιτυχία από τη Δούκισσα (!), η διάσημη εις την γείτονα ερμηνεύτρια, η οποία σήμερα δεν αναγνωρίζεται από τις πλαστικές, τότε ήταν απλά χάρμα οφθαλμών!):

http://www.youtube.com/watch?v=3WHpgaG_DnY

...από ότι βλέπεις τελευταία είμαι στα πάνω μου, σπάσαμε επιτέλους το φράγμα των 6 συνεχόμενων ωρών ύπνου το βράδυ, ε δεν είναι και λίγο πράγμα!

10:05 π.μ., Μαΐου 15, 2007  
Blogger Τζων Μπόης said...

...με έχεις καταστρέψει!

Δες το blog μου και θα καταλάβεις!

11:56 π.μ., Μαΐου 15, 2007  
Blogger Katerina ante portas said...

6 ώρες ύπνου! Τσ τσ..
Φαίνεται!
Ε να μη σου χαρίσω ένα κρυοκώλ ευρωπαϊκό σαν αντίχαρη: Luxembourg 1980!
(Eσύ που και πως πήγες γυρεύοντας; Εγώ έγραψα απλά ένα ενθαρρυντικό ποστ για την ευγνωμοσύνη και τη θετική σκέψη..)

12:51 μ.μ., Μαΐου 15, 2007  
Blogger Τζων Μπόης said...

...ίσως όμως αυτό να μην το γνωρίζεις...
...μία εκ των δύο αδερφών Magaly αυτοκτόνησε, η άλλη έπαθε κατάθλιψη...

είδες τι κάνουν οι κακές συνήθειες?

...μα κι εσύ γυρεύοντας πήγαινες, άκου εκεί για τη θετική σκέψη!
...εμένα μη με ρωτάς, εμένα με είχαν καιρό στην μπούκα γιατί ουδέποτε μπήκα στη διαδικασία να γλύψω κανενός τα οπίσθια μη τυχόν και με δε με παίζουν στη συνέχεια, πράγμα το οποίο έκαναν και κάνουν πολλοί κατά κόρον.

Πάντως η δική σου η πίσσα ήταν απλά χάδι, με τη πίσσα που έφαγα εγώ έστρωνες αυτοκινητόδρομο!

12:59 μ.μ., Μαΐου 15, 2007  
Blogger Katerina ante portas said...

Δεν το γνώριζα.. Γι αυτό Lasha Tumbai -κάτι σαν Russia goodbye - μέχρι τελικής πτώσεως!

1:43 μ.μ., Μαΐου 15, 2007  
Blogger Μαύρος Γάτος said...

M'αρέσει που έφτιαξες ειδική ετικέττα eurononsense Σ:-D

Lhasa tumbai και ξερό ψωμί και του Δαλάι Λάμα το κάγκελο!


Σ;)))))))))))

3:50 μ.μ., Μαΐου 15, 2007  
Blogger Katerina ante portas said...

Eύγε Μαύρε μου, Γάτος,γάτος με βελούδινες πατούσες! :)
Άκου ..russia goodbye!

7:14 μ.μ., Μαΐου 15, 2007  
Blogger ci said...

Δεν το πιστεύω! Και μόλις έγραφα στου φίλου Domingo ότι έχω κολλήσει με τον Verka! Μπαίνω εδώ και το ακούω..:)
Μα πώς μού αρέσουν οι κεφάτοι άνθρωποι.
Καλό βράδυ Κατερίνα και φίλοι του μπλογκ!

9:07 μ.μ., Μαΐου 15, 2007  
Blogger Katerina ante portas said...

Eπίσης citronella μου! Δίνει τον τόνο το ατιμούτσικο!

9:47 μ.μ., Μαΐου 15, 2007  
Blogger witchofdaffodils said...

λοιπόν το ομολογώ, κι εμένα μου άρεσε ο Verka!

1:39 π.μ., Μαΐου 16, 2007  
Blogger Unknown said...

eurononsense τελεία και παύλα και Verka στα κάγκελα ;)

2:33 μ.μ., Μαΐου 16, 2007  
Blogger Katerina ante portas said...

Kαλησπέρα μάλλον καλημέρα αγαπητοί μου,
-witch of daffodils ομολογώ ότι έχει κάτι που ξεσηκώνει! Το πρόσεξα όταν άκουσα το όλον χωρίς να βλέπω εικόνα! ;)

-street spirit μου έχει μπριο και από φωνή, εε! :)
(Πάντως ein zwei εγώ άρχισα να κινούμαι στο ρυθμό! Μήπως να αρχίσω αερόμπικ; ) :)

1:45 π.μ., Μαΐου 17, 2007  
Blogger tassoula said...

Μου άρεσε η Σερβα.Όπως μου άρεσε και το τραγούδι του συμπατριώτη της (Ζέλικο)πρίν κάποια χρόνια.Κατα τα άλλα μετα το 12άρι της Τουρκίας στην Αρμενία όλοι προσπαθούν να μας πείσουν οτι δεν έχει καμία σχέση η πολιτική με την eurovision.H αλήθεια είναι οτι βαρέθηκα...

7:23 μ.μ., Μαΐου 17, 2007  
Blogger Μαύρος Γάτος said...

Καλησπέρα! Μούέδωσες αφορμή να κάνω κι εγώ κάποιες σκέψεις...
Σ;))))

9:48 μ.μ., Μαΐου 17, 2007  
Blogger Katerina ante portas said...

Αγαπητή μου Τασσούλα, δες εδώ τι συζητούν τα παιδιά στη Yahoo. Όλοι γνωρίζουν τα παιχνίδια πολιτικής, που κατευθύνουν κάποιοι που έγκαιρα είδαν τον έλεγχο των μαζών και της σκέψης..
-Μαύρε Γάτε μου, το διάβασα και ενθουσιάστηκα με την εικόνα τη γεωπολιτική του χάρτη σου.. Σκέψου αν αντί του Κυριλλικού, είχαν όλοι αυτοί το ελληνικό αλφάβητο..

11:46 μ.μ., Μαΐου 17, 2007  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

noimage

Powered by Blogger


clock-desktop.com
  • Easy-Hit-Counters
  • Free Web Countersfrom18.11.05
  • Click for Athens, Greece Forecast Creative Commons License
    Αυτό έργοαναφορά www.katerinaanteportas.blogspot.com χορηγείται με άδεια 3.0 Unported.