Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2006

Παγωνιές



Για άλλους ο Δεκέμβρης είναι στις δόξες του. Η πρώτη παγωνιά, το πρώτο ψαρόχιονο..
Σε εμάς όμως παγωμένα φεγγάρια και παγωνιά στις τσέπες.

Έκανα χθες την πρώτη απόπειρα καταγραφής για τα δώρα των Χριστουγέννων. Μάλλον θα περικόψω την λίστα μου..
Αλήθεια τόσες κυβερνήσεις και σχήματα, τόσες καλές υποθέτω προθέσεις αλλά τέτοια αποτυχία στα πρακτικά θέματα;
Πότε άραγε θα έχουμε στα οικονομικά πράγματα ένα "νοικοκύρη", κάποιον που εκτός από τις εξαιρετικές του σπουδές, να έχει διαχειριστεί πρώτα το δικό του σπιτικό, να ξέρει από ..ψώνια στο supermarket και τις πονηριές της..λαϊκής! Να ξέρει πως η πατάτα π.χ.από 80 δραχμές εκτοξεύεται στις 0,80 μονάδες του ευρώ, κοντά 300 δραχμές δηλαδή...
Σκέφτομαι το πικρό χιούμορ του φίλου Δημ.Παυλάκη στο ανέκδοτο με το παπάκι και τη θέση μας στις αμοιβές και απολαβές στην ΕΕ. Κάπου δαγκώνομαι που δεν άφησα το μεγαλύτερο παιδί μου να κάνει καριέρα μετά τις σπουδές εκεί. Με άριστα στο master της είχε από το Πανεπιστήμιο κιόλας προτάσεις..
Η Ελλάδα, η χαρά του μετανάστη από το Μπλαγλαντές και την Ινδία, εκείνους που συναντώ σαν κινητά πολυκαταστήματα στα φανάρια και στην Αδριανού που πίνω τον καφέ μου ενίοτε, έπαψε να είναι η χαρά π.χ. της αλβανίδας συγκατοίκου. Με απαξίωση μιλούσε για τη χώρα μας και τις ευκαιρίες που προσφέρει, τις προάλλες που ήρθε να πληρώσει κοινόχρηστα. Εκθείαζε του Ιταλούς - που παρεπιπτόντως θυμάστε τους έπνιξαν χωρίς κανείς να τους κατηγορήσει για ρατσιστές- και τους Άγγλους, που δίνουν και επιδόματα σε συγγενείς της, που λόγω Κοσσόβου μεταφέρθηκαν εκεί!
Ενώ οι Ιταλοί λοιπόν, γλίτωσαν τη ρετσινιά, εμείς, χάρις στους ευαίσθητους υπερατλαντικούς μας εν Νατο συμμάχους, ευκαίρως ακαίρως κατηγορούμαστε για ..ρατσιστές! Τελευταία το Reuter - α και το Dzeno.cz μας έκανε βούκινο
Η ελλάδα κάνει διακρίσεις! Στους roma! Kοινώς τσιγγάνους, γύφτους.
Μπορεί εξαιτίας κάποιων ανεγκέφαλων, διεφθαρμένων και ηλιθίων οργάνων του Νόμου, να έγιναν κάποια θλιβερά περιστατικά, αλλά ας μη παραβλέπουμε, κράτος εν κράτει είναι στην χώρα μας οι περισσότεροι από αυτούς.
Θυμάμαι μόνο στην Ηλεία, να έχουν ενσωματωθεί στις τοπικές κοινωνίες, να μένουν σε κανονικά σπίτια και να ακολουθούν την εποχή τους, χωρίς να ξεκόβουν από την παράδοσή τους. Σε άλλα μέρη και στη Σπάρτη, χρόνια αγωνίζεται ο Δήμος να τους μεταφέρει από τα πρόχειρα καλύβια τους στην είσοδο της πόλης στις όχθες αυτού που ήταν κάποτε ποτάμι ονομαστό, του Ευρώτα και να φύγει η πολύχρωμη μπουγάδα τους απλωμένη στις κουπαστές της γέφυρας. Φυσικά είναι κοινό μυστικό η διακίνηση ναρκωτικών στη μικρή κοινωνία και οι κλοπές, αστείες και σοβαρές, όπως η εξαφάνιση σοδειάς ελαιοκάρπου, για τις οποίες η αστυνομία, φοβάται να ερευνήσει τον οικισμό, για τους ενόχους που έχουν αφήσει πίσω τους και σοβαρά στοιχεία! Ακόμα και εγκλήματα, όπως αυτό των γερόντων σε κοντινό χωριό της Σπάρτης, που έκαναν το λάθος να ψωνίσουν από τον γύφτο μανάβη με το αγροτικό.
Πανέξυπνοι έμποροι και μεταπράτες, εξελίχτηκαν από το ρόλο του showman αρκουδόγυφτου, σε γυρολόγους, με σοβαρά εισοδήματα. Που όμως αρέσκονται σε μια ζωή μίζερη, λες και διακατέχονται από το σύνδρομο του Σκρουτζ Μακ Ντακ!
Εκείνο που οδήγησε - απο τις ειδήσεις σήμερα- τον άτυχο μικρέμπορα και ρακοσυλλέκτη, να ζήσει μια στερημένη και άχαρη ζωή, να πεθάνει μακριά από τους δικούς του, με τα βιβλιάρια και τις επενδύσεις ζωής εκατομμυρίων ευρώ, κάτω από το μαξιλάρι του!


Συγχωρείστε μου το πικρό, γεμάτο "διακρίσεις", σχόλιο σήμερα, αλλά δεν μου αρέσει κάποιοοι να οργανώνουν πολιτική εγκλήσεων για ρατσισμό και διακρίσεις της χώρας μας, πότε με τους Πομάκους, πότε με τους ρομά και να την κατατάσσουν με τις Φιλιππίνες και τη Νιγηρία ..

Μουσικό άκουσμα Στο πατάρι , της Ρεμπούτσικα
Η φωτογραφία είναι του Dave Wraight, από την έκθεσή της στο διαδίκτυο.

Ετικέτες ,

19 Comments:

Blogger An-Lu said...

Άσε διότι πονάει από χίλιες μεριές...από το "13ο" που αυτή τη φορά είναι τα 8/10 του ΒΑΣΙΚΟΥ, μέχρι το γεγονός ότι "κανείς δεν κοιτάει την καμπούρα του" αλλά των άλλων...

2:49 μ.μ., Δεκεμβρίου 07, 2006  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ίσως... λέω ίσως... το λάθος να είναι ότι προσπαθούμε να τους "εντάξουμε" αλλάζοντάς τους τον νομαδικό χαρακτήρα που έχει η φυλή τους. Θέλουμε να τους κάνουμε κατ'εικόνα και καθ'ομοίωση. Δεν γίνεται, είναι λάθος.
Άλλου είδους ένταξη και αποδοχή χρειάζεται.
Μην πικραίνεσαι Κατερίνα μου! Έχεις την χαρά της ζωής μέσα σου και την έμφυτη αισιοδοξία. Και έχεις και την ικανότητα να τα μεταδίδεις και στους άλλους. Αυτές τις μέρες σε χρειαζόμαστε.

5:16 μ.μ., Δεκεμβρίου 07, 2006  
Blogger Katerina ante portas said...

Καλησπέρα κορίτσια, μπήκα που λέτε να δώ τα στοιχεία μου και εκεί ήταν η έκπληξη: η είσοδος κάποιου site με ένδειξη dailydezno κλπ.Cz -Τσεχοσλοβακία- με εντελώς πορνογραφικό υλικό!
Η εκδίκηση των ..ρομά λέτε; :)

-Πονάει an Lu, πονάει, ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις σπουδές σε άλλη πόλη, φροντιστήρια κλπ κλπ


-Πράγματι έτσι πρέπει να είναι Juanita μου. Αισθανόμουνα δύσκολα όταν το έγραφα γιατί σκεφτόμουνα τον ..δήμαρχο στο έργο Σοκολά!

Επικαλούμαι την "πατρίδα" μου, ενώ στην ουσία δεν υπάρχει πιά, είναι κομμάτι της ΕΕ.. Ίσως τρώθηκε το φιλότιμο της φυλετικής ελληνικής καταγωγής μου, επειδή πιστεύω ότι εμείς δεν έχουμε συνήθως "ρατσιστική" με την έννοια της υπεροχής και της διάκρισης, συμπεριφορά. (Το πας έλλην βάρβαρος δεν υπάρχει σε κανένα αρχαίο ελληνικό κείμενο. Δυτικής προέλευσης εύρημα).
Και επειδή οι κατασκευαστές αυτής της διαμαρτυρίας, δεν στράφηκαν κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως θα ήταν φυσικό αλλά κατα της χώρας μας, επώνυμα.

Όπως επίσης, πιστεύω, ότι οι κουτοπονηριές και τα άνθη του κακού, ανθίζουν εκεί όπου το μορφωτικό επίπεδο καθηλώνεται.
Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αλλά πρέπει κάποτε να εκπονηθεί μια μελέτη για το πως θα ανέβη το επίπεδο επικοινωνίας ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των ομάδων στις οποίες θα απευθύνεται η εκπαίδευση.

Μια εκπαίδευση ουσιαστική ίσως και όχι τυπολατρική, που θα σέβεται όπως λες τις συνήθεις πχ των νομάδων..
Πως να παρακολουθήσει ένα παιδί το σχολείο, όταν οι γονείς του μαζεύουν σήμερα πατάτα εδώ, αύριο ροδάκινα εκεί και το καλοκαίρι κονσερβοκούτια στα νησιά;

Να ανέβη και η δική μας ουσιαστική παιδεία, γιατί πως θα μπορούμε, παρά με αγάπη και ανοχή που δίνει η ώριμη πνευματικότητα, να γεφυρώσουμε τα χάσματα;

Βλέπετε, το "άλεσμα" της μεσαίας τάξης, που συνήθως είχε μόρφωση, αρχές, πίστη και επίπεδο δεν έφερε το ποθούμενο, εξίσωση των πάντων προς τα πάνω..

Οσο για τα καλά σου λόγια, σε ευχαριστώ, παροδικό είναι, θα περάσει.

7:18 μ.μ., Δεκεμβρίου 07, 2006  
Anonymous Ανώνυμος said...

Άχου το κοριτσάκι σου, γιατί δέν το άφησες να ανοίξει τα φτεράκια του για λίγα χρόνια έξω?? Για το οικονομικό??
Γενικότερα για το οικονομικό θέμα μία φρασούλα τα λέει όλα: 580 ο βασικός μισθός...που πολλοί δέ ζουν κάν και αυτή την ευτυχία...Βρές εσύ παιδί από χωριό με γονείς φτωχούς αγρότες που μπορεί (άντε να κουτσοβγάλει τις σπουδές) να νοικιάσει σπίτι και να ζήσει στην κοντινή πόλη-για Αθήνα δέν το συζητάμε, με 580 ευρώ, ή άς προσπαθήσει ένας πολιτικός να ζήσει 2-3 μήνες έτσι..
Ρατσιστές συμφωνώ μαζίσου πώς συνολικά δέν είμαστε τόσο όσο μας κράζουν...Ξέρεις τί γίνεται όμως???Εκείνοι που δέν είμαστε είμαστε αθόρυβοι και ευγενικοί με τους ξένους ενώ οι Έλληνες ρατσιστές κάνουν ΦΑΣΑΡΙΑ, ΜΙΛΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ, βγαίνουν σε τηλεοράσεις και ακούγεται περισσότερο η φωνή τους, εγώ προσωπικά είμαι πολύ ρατσ΄΄ιστρια με τις ρατσίστριες γριές..άν μπείς σε λεωφορείο θα καταλάβεις..είναι οι χειρότερες και όυρλιάζουν ώστε να καλύπτουν 20 αντιρατσιστικές διαμαρτυρίες!
Όσο για τους Ρομά, τους άστεγους κτλ, πιστεύω πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, πάντα όταν υπάρχει φτώχεια τρισάθλια φταίει ή η π... η ζωή ή το ξερό μας το κεφάλι, 50/50 οι πιθανότητες...
Αυτά...
ΥΓ: Ελπίζω η μικρή να μή στο κρατάει...

10:05 μ.μ., Δεκεμβρίου 07, 2006  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ποτέ ο έλληνας πολιτικός (αφού από εκεί πιστεύω ότι ξεκινούν τα προβλήματά μας) δεν θα καταλάβει τον απλό πολίτη, αφού ανήκουν σε διαφορετικούς κόσμους.
Ας σκεφτούμε μόνο πόσα χρήματα χρειάζονται για προεκλογικο αγώνα.
Ή πλούσια οικογένεια πρέπει να έχει κάποιος ή χορηγό.
Στον δικό μας κόσμο, που να τα βρεις;
Ποιός από τους πολιτικούς έχει κυκλοφορήσει με μέσα μαζικής μεταφοράς ή έχει ψωνίσει ποτέ σε λαϊκή (εκτός από την περίοδο του προεκλογικού αγώνα).
Κατά τα άλλα ψηφίζουν τις αυξήσεις τους, γιατί έχουν αυξημένες ανάγκες (εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε βλέπεις).

Από την άλλη σε λίγο όλες τις θέσεις στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ θα καταλαμβάνουν οι αλλοδαποί.
Και τα Ελληνόπουλα, που τώρα τουλάχιστον βρίσκουν θέση σε επαρχιακά ΑΕΙ, μετά, για σπουδές θα στρέφονται μόνο στο εξωτερικό. Εκεί να δεις έξοδα. (Έτσι βέβαια, προετοιμάζεται και ο δρόμος για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια).
Τι να πρωτοπείς όμως, ατέλειωτη κουβέντα.

(Άσχετο, αλλά ζητάω και συγνώμη, που λόγω προβλήματος δικού μου και του blog μου, παρέλειψα κάποιες απαντήσεις. Πάντως, κάλλιο αργά...)

12:37 π.μ., Δεκεμβρίου 08, 2006  
Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Καλημερα Κατερινα!!!Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!!
Οι παγωνιες θα εξακολουθουν να υπαρχουν οσο εμεις τους το επιτρεπουμε...

1:32 π.μ., Δεκεμβρίου 08, 2006  
Blogger Katerina ante portas said...

Kαλημέρα patsiouri μου, δεν το εμπόδισα έκανε το μεταπτυχιακό του εξειδικεύτηκε αλλά και δεν το ενθάρρυνα να μείνει έξω..
Γι αυτό δαγκώνομαι..
Όχι δεν μου το κρατάει, έχει βρεί ήδη δουλειά, με αγώνα και με την αξία της. (Θέλω να πω χωρίς βοήθεια από εμάς και από πως τα λένε, μεσα;)
Τώρα σκέψου κάτι τέτοιο επί τρία, ζωή νά έχουν! ;)

Είμαστε καλοπροαίρετοι αλλά ως πότε βρε παιδί μου;
Αν ένας έλληνας βγάλει την πραμμάτεια του σε μια πλατεία φαντάσου, θα τον πάνε μέσα στο πιτς φιτίλι. Όλους αυτούς που απλώνουν την πραμμάτεια τους τα καυμένα τα ανθρωπάκια που ονειρευόντουσαν μια καλύτερη ζωή, πως δεν τους βλέπουν;
Άρα υπάρχει κάποιο κύκλωμα με έλληνα εγκέφαλο που χειρίζεται και κινεί τα νήματα στο κουκλοθέατρο..

11:54 π.μ., Δεκεμβρίου 08, 2006  
Blogger Katerina ante portas said...

Καλώς τον το φίλο μας τον Domingo. Ξεπεράστηκαν ας ελπίσω οι δυσκολίες σου, έτσι;
Προσυπογράφω, αλλά γιατί ξεχνάμε ότι εμείς τους εκλέγουμε τους μπαγάσες..

11:56 π.μ., Δεκεμβρίου 08, 2006  
Blogger Katerina ante portas said...

Καλημέρα Nίκο μου, Prezatv κατά blog! οσο εμείς το επιτρέπουμε.. Πολύ σωστά, ας μη το ξεχνάμε. Μας έχουνε μπερδέψει με τόσα τσόλια στην τουβούλα που πάψαμε να σκεφτόμαστε...

11:59 π.μ., Δεκεμβρίου 08, 2006  
Anonymous Ανώνυμος said...

Μου άρεσε πολύ το ποστ σου. Ανηκει στην κατηγορία "Θα ήθελα να το γράψω εγώ" γιατί εκφράζει απόλυτα και τους δικούς μου προβληματισμούς.

12:12 μ.μ., Δεκεμβρίου 08, 2006  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ξέχασα να υπογράψω προηγουμένως από λάθος κίνηση!

12:12 μ.μ., Δεκεμβρίου 08, 2006  
Blogger Katerina ante portas said...

Καλημέρα phile μου σε ευχαριστώ, πάντα καλοπροαίρετος!

12:24 μ.μ., Δεκεμβρίου 08, 2006  
Anonymous Ανώνυμος said...

Βρέ άν δέν πλήρωναν φόρους οι μετανάστες νομίζεις θα είχαν τα ταμία ακόμα λεφτά για να δίνουν συντάξεις?? Γι αυτό με συγχίζουν οι γριές που τους βρίζουν κι από πάνω..Το ότι όλα είναι κανονισμένα και εμείς μιλάμε για να μιλάμε πλέον το έχω εμπεδώσει...και σε πολλά άλλα ακόμη πιό σοβαρά θέματα από αυτό...
Σήμερα το ξαδερφάκι μου πλήρωσε 250 ευρώ και πήρε δίπλωμα οδήγησης, άλλος ένας δολοφόνος στο δρόμο, το παιδί ούτε πατίνι δέ μπορεί να ισορροπήσει...
Συμφωνώ με τον preza tv και όπως έχω αναφέρει και σε άλλο blog όσο κατάπτυστοι είναι οι πολιτικοί άλλο τόσο είναι κάτι εκατομμύρια ανθρωπάκια που αντί να ψηφίσουν ιδεολογικά πουλάνε την ψήφο τους για 30 αργύρια, ρουσφετάκια και ιστορίες, κανένας πολιτικός λοιπόν δέ φταίει άν το καβαλήσει με τόσους γλείφτες γύρω του κάθε μέρα να τον ευχαριστούν πχ που τους έβαλε σε μία σύμβαση με 350 το μήνα! Κι εγώ στη θέση του σε τέτοια ζωντόβολα χειροτερα καψόνια μπορεί να έκανα...
Άσχετο αλλά σχετικό, αληθεύει ότι τα καλόπαιδα του Ευρώτα πήραν 300 ευρώ το κεφάλι για να ψηφίσουν συγκεκριμένο δημ.σύμβουλο κάτω?? Το άκουσα και μου φάνηκε τραγικό!!

Χίλια μπράβο στο κορίτσι σου και μή δαγκώνεσαι πιά, μεγάλωσε και άν θέλει ποτέ να φύγει θα φύγει...φιλιά!

1:15 μ.μ., Δεκεμβρίου 08, 2006  
Blogger Penelope said...

Πολύ μου άρεσε αυτός ο σχολιασμός σου σήμερα. Τις ίδιες σκέψεις έκανα και εγώ προσφάτως καθώς ήμουν μάρτυρας επεισοδίου μεταξύ Ελλήνων & αλλαδοπών στην οδο Ευριπίδου. Ενας διάλογος απίστευτος με στοιχεί παραλόγου στο έπακρο.
Κάπου έχει χαθεί τελείως το μέτρο και τελικά δύσκολα θα βρούμε άκρες στον φαύλο κύκλο που ζούμε.

2:21 μ.μ., Δεκεμβρίου 08, 2006  
Blogger Katerina ante portas said...

-Aγαπητή μου patsiouri γιατί θυμάμαι τον Πάνο Γαβαλά ( Άμα θες να φύγεις, φύγε και άμα..),διαβάζοντάς το σχόλιο; :)


-Αγαπητή Penelope,πράγματι έχει χαθεί το μέτρο. Δεν ξέρω πως μπορεί να σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος.. Κάποτε θα κολλάγαμε την πλάτη μας ο ένας με τον άλλο, και ομπρέλλα θα ήταν η εθνική μας καταγωγή και αξιοπρέπεια.
Κάποιο όμως, έντεχνα, μας την αφαίρεσαν αυτή τη σιγουριά..

11:25 π.μ., Δεκεμβρίου 11, 2006  
Blogger Marina said...

Κατερινάκι, όλοι οι ιθύνοντες θέλουν να εντάξουν τους Ρομά στις κοινωνίες ΑΡΚΕΙ να μην ζούν Ρομά κοντά στα δικά τους σπίτια. Η Ηλεία ίσως να είναι μία απο τις λίγες εξαιρέσεις. Για πολλούς η συγκατοίκηση με ρομά είναι ανάθεμα. Παράδειγμα. Η ανηψιά μου πάει σε δημόσιο δημοτικό.Στην τάξη υπάρχουν 3 παιδιά Ρομά. Η δασκάλα της μιά μέρα της είπε "Μ. η απάντηση που έδωσες είναι λάθος. Το γυφτάκι δίπλα σου τα ξέρει καλύτερα". Αντε τώρα να εξηγήσεις σε μορφωμένο άνθρωπο όπως η δασκάλα, ότι δεν μιλάνε έτσι.

Υστερα οι αθίγγανοι δεν εντάσσονται εύκολα γιατί είναι νομάδες, θέλουν να μην εντάσσονται.

Και ναι, οι Ελληνες είναι ρατσιστές. Οχι μόνο στους τσιγγάνους, σε όλους τους διαφορετικούς + τους μετανάστες. Τους δεχόμαστε να δουλεύουν εδώ, χωρίς επιδόματα, να μένουν σε άθλιες ίσως συνθήκες διαβίωσης γιατί οι ιδιοκτήτες δεν θέλουν ξένους στα σπίτια τους, τους βάζουμε να πληρώνουν ΙΚΑ για τις δικές μας συντάξεις, τους βρίζουμε και τους δίνουμε την περιφρόνησή μας.

9:08 μ.μ., Δεκεμβρίου 11, 2006  
Blogger ci said...

εμένα με εκνευρίζει περισσότερο όταν βλέπω όχι "μεγάλα κέντρα", αλλά συμπολίτες μας να βγάζουν λόγους για "τους ρατσιστές Έλληνες" - όλως παραδόξως, πάντα βγάζουν τον εαυτό τους από έξω, και ποτέ δεν θεωρούν πως αυτό ακριβώς που κάνουν είναι η αρχή του ρατσισμού..

μένουμε λοιπόν όπως πάντα στο τι κάνουμε εμείς Κατερίνα μου, και έστω και μια μικρή διαφορά να πετύχουμε είναι αρκετή.
φιλιά!

7:41 μ.μ., Δεκεμβρίου 12, 2006  
Blogger Katerina ante portas said...

Eυχαριστώ, κορίτσια, marina, citronella για τη συμβολή σας στη συζήτηση.
Συμφωνώ μαζί σου citronella, κανείς αρχίζει την αλλαγή από τον εαυτό του και επιδρά στους γύρω του.

10:23 π.μ., Δεκεμβρίου 14, 2006  
Blogger Agobooks said...

Μετά τη ψηφοφορία (12/12/2006) από την πλειοψηφία στη Βουλή της Αλβανίας, η χώρα δεν έχει πλέον την Ακαδημία των Επιστημόνων! Αργά τη νύχτα, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης(;) «Για την Ακαδημία των Επιστημόνων» με 75 ψήφους υπέρ(!) 2 κατά και 3 παρών! Σύσσωμη η αντιπολίτευση, απείχε της διαδικασίας, διαμαρτυρόμενη για το πρωτοφανές αυτό γεγονός. Η επιστημονική, ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα, εκλιπαρούσανε, θεωρώντας την πράξη αυτή ως έγκλημα κατά της επιστήμης, η κυβέρνηση ωστόσο επέμενε και κατάφερε τελικά, να κλειδώσει τις πόρτες τον Ερευνητικών Ινστιτούτων που ήταν υπό την Ακαδημία!
Οι βουλευτές του PBDNJ(Κόμμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) Spiro Peçi και Leonard Solis ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά του νομοσχεδίου και οι Leonard Demi(PD), Ymer Tola(PDK, Niko Nerenxi(PAA) δήλωσαν παρών!
Παρακαλώ πολύ, αν το γεγονός αυτό σε αγγίζει κι εσένα, είτε κάνε μια αναφορά είτε ανέβασε την είδηση στο δικό σου μπλογκ! Έτσι, η φωνή της διαμαρτυρίας, θα δυναμώσει και θα κάνει τους παχύδερμους και αυταρχικούς κυβερνώντες στην Αλβανία, να σκεφτούνε καλά, πριν οριστικοποιήσουν την ειδεχθή τους πράξη!
Φιλικά Ν.Ago

2:02 π.μ., Δεκεμβρίου 16, 2006  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

noimage

Powered by Blogger


clock-desktop.com
  • Easy-Hit-Counters
  • Free Web Countersfrom18.11.05
  • Click for Athens, Greece Forecast Creative Commons License
    Αυτό έργοαναφορά www.katerinaanteportas.blogspot.com χορηγείται με άδεια 3.0 Unported.